Afbeelding

Het Oude Centrum verloot e-bikes

Algemeen

EMMEN - De komende maanden is winkelen in Het Oude Centrum in Emmen dubbel zo leuk. Bij iedere aankoop maakt men namelijk kans op een van de vele prijzen. Er worden maar liefst acht e-bikes en kinderfietsen en tal van andere prijzen verloot. De prijzen vertegenwoordigen een waarde van ruim 20.000 euro.

Een gooi naar deze prijzen doen is simpel. Bij iedere aankoop krijgen klanten van de winkeliers een bon die in een actiecontainer kan worden gedaan. De containers staan bij Dames De Vries aan de Derksstraat, Jan van Peer Tafelen en Koken aan de Hoofdstraat en Musifoon op de hoek van de Noorderstraat. Wandelend door het centrum kan ook spontaan de mascotte opduiken. Hij heeft waardebonnen in zijn achterzak.Als hij iemand op de schouder tikt, wint hij of zij een waardebon die besteed kan worden bij een van de deelnemende winkels.

Het Oude Centrum is momenteel volop in ontwikkeling, maar tijdens de bouwwerkzaamheden zijn alle winkels goed bereikbaar. De prijzenactie wordt  georganiseerd door de Belangenvereniging Het Oude Centrum met medewerking van de gemeente.