Afbeelding

Geerte Klok exposeert in Emmen

Algemeen

EMMEN - Geerte Klok uit Nieuw-Amsterdam exposeert tot en met 31 maart schilderijen en boekomslagen bij Inter Art in Emmen.

Er zijn 25 schilderijen en boekomslagen van textiel te zien. Klok heeft veel met textiel gewerkt in de tijd toen haar kinderen klein waren. Ze probeerde allerlei technieken uit, zoals het quilten. Na het uitvliegen van de kinderen is ze ook begonnen met schilderen. Nu versterken die beide creatieve uitingsvormen elkaar. Ze creëert boekjes met boekomslagen die ze maakt van textielrestantjes, kleurige draadjes en ander materiaal dat voorhanden is. Hierbij borduurt ze vaak voort op schilderijen die ze eerder gemaakt heeft met acrylverf of bijenwas. En omgekeerd is ook in haar schilderijen vaak iets ‘borduurachtigs’ terug te vinden.

De exposities bij Inter Art worden georganiseerd door Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. Inter Art is van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur geopend. Op zaterdag zijn bezoekers tussen 10.00 en 16.00 uur welkom aan de Oosterbracht 22 in Emmen. Een afspraak maken is verplicht en kan via info@inter-art.nl.