Puck Horstman (links) en voorzitter Niek Saalting van Erica ’86 hebben zojuist het contract getekend. Foto: Erica '86.                                      (
Puck Horstman (links) en voorzitter Niek Saalting van Erica ’86 hebben zojuist het contract getekend. Foto: Erica '86. (

Puck Horstman nieuwe trainer Erica ‘86

Sport

ERICA - Puck Horstman wordt komend seizoen de trainer van de voetballers van Erica ‘86. Hij is de opvolger van Cor Huls.

Horstman is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van de reserves van DZOH. De Emmenaar heeft een lange staat van dienst in het amateurvoetbal. Na een loopbaan als speler bij vv Emmen en WKE debuteerde Horstman als trainer bij SVBC in Barger-Compascuum. Daarna was hij trainer van SJS, DZOH, KSC, EHS ‘85 en opnieuw SVBC. 

,,Ik ben nu twee jaar actief bij DZOH en heb wel nagedacht of ik nog weer een nieuw hoofdstuk aan mijn voetballoopbaan wil toevoegen. Ik vind het spelletje echter nog te leuk om er afscheid van te nemen. Ik ben nog fit en gedreven en daarom kijk ik uit naar een mooie periode bij Erica ‘86”, aldus Horstman. De zaterdagvijfdeklasser en de trainer zijn een eenjarige verbintenis aangegaan.