Afbeelding

SVBO kan Germanicus geen pijn doen

Algemeen

BARGER OOSTERVELD - SVBO heeft zondag een 0-4 nederlaag geleden tegen Germanicus.

SVBO en Germanicus hebben sinds 2005 dertien keer in competitieverband tegenover elkaar gestaan. Drie keer werd het gelijk, SVBO won vier keer en zes maal ging Germanicus met de punten aan de haal. Zondagmiddag kwam daar in de 1e klasse F weer een overwinning bij, want Germanicus won gemakkelijk met 4-0.

Germanicus kwam in de 12e minuut op voorsprong via Milan van der Weide. SVBO kon daar maar weinig tegenover stellen. Na de thee was hetzelfde beeld te zien, ook al was het invaller Mike Veenstra die nog voor enig gevaar zorgde met een aantal goede voorzetten, maar er stond niemand om de trekker over te halen.

In de 53e minuut werd het 0-2 door Stan Ypenburg en Jessie Rotmensen scoorde even later, na weer een snelle omschakeling, de 0-3. Vlak voor tijd gooide hij met zijn tweede treffer nog meer zout in de wonde van SVBO door de eindstand naar 0-4 te tillen.