Scène uit Bumperkleef.
Scène uit Bumperkleef.

Gratis openluchtfilms in Rensenpark

Algemeen

EMMEN - Filmhuis Emmen vertoont binnenkort twee keer een gratis openluchtfilm in het Rensenpark. Donderdag draait men Fighting with my Family en donderdag 22 oktober Bumperkleef.  

De filmvertoningen vinden plaats op het grasveld voor Loods13. Men start om 20.00 uur. In verband met corona is er plaats voor maximaal 35 bezoekers. Aanmelden kan via info@filmhuisemmen.nl. Bezoekers mogen uiteraard hun eigen dekentje meenemen. Filmhuis Emmen heeft ook enkele dekens beschikbaar. Bij harde wind of regen gaat de voorstelling niet door.

In Fighting with my family draait het om de Britse Rick en Julia, hun zoon Zak en dochter Soraya. In hun leven draait alles om showworstelen. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Britse Paige (artiestennaam van Soraya) die de jongste showworstel-kampioen ooit werd. 

In Bumperkleef draait het om Hans, Diana en hun twee dochters, die op weg zijn naar Twente. De reis begint al licht geïrriteerd, en ook op de snelweg blijkt niemand een heer in het verkeer. Als Hans dan ook nog gehinderd wordt door een wit busje, tikt hij nadrukkelijk op zijn voorhoofd als hij er eindelijk langs kan. Dát had hij beter niet kunnen doen...

Scène uit Fighting with my Family.