Muziekschool MM houdt 3 oktober open huis.
Muziekschool MM houdt 3 oktober open huis.

Open huis Muziekschool MM

Algemeen

 EMMEN - Muziekschool MM houdt zaterdag 3 oktober weer open huis. Uiteraard is de opzet coronaveilig. Er wordt een speciale route langs langs de lokalen uitgezet, die bezoekers kunnen volgen om informatie over de mogelijkheden van de school te krijgen.

Belangstellenden zijn welkom tussen 10.00 en 13.00 uur. In het kader van Oktobermaand Kindermaand zijn er extra activiteiten in de vorm van demonstraties. Bezoekes krijgen niet alleen informatie maar kunnen ook een afspraak maken voor een proefles. 

Muziekschool MM biedt muzieklessen aan op klarinet, saxofoon, gitaar, keyboard, piano, hobo, blokfluit, zang, dwarsfluit, viool, altviool en harp. Voor kinderen van 6 en 7 jaar is er ook Algemene Muzikale Vorming. 

Belangstellenden dienen zich aan te melden voor het open huis. Dit kan via het mailadres muziekschoolmm@gmail.com. Er wordt dan een persoonlijke uitnodiging gestuurd met daarin het tijdstip waarop men verwacht wordt. Meer informatie is te vinden op www.muziekschoolmm.nl. De school is gevestigd aan de Hooggoorns 24 in Emmen.