CEC JO19-1 samen met sponsor Nico Bakker van Verkeersschool Compas.
CEC JO19-1 samen met sponsor Nico Bakker van Verkeersschool Compas.

Sponsors blijven CEC trouw

Algemeen

EMMER-COMPASCUUM - Verkeersschool Compas en Daktechniek Drenthe hebben het sponsorcontract met voetbalvereniging CEC uit Emmer-Compascuum verlengd. Ondanks de roerige economische tijden blijven beide bedrijven de club trouw. 

Verkeersschool Compas is de (inloop)shirt sponsor van de JO19-1. Dit team gaat dit seizoen spelen in de 1e klasse, onbetwist een hele mooie prestatie van de talentvolle ploeg onder leiding van trainer Johan Huls. Eigenaar Nico Bakker van Verkeersschool Compas is al vele jaren sponsor van de club. ,,Het is mooi om te zien dat een lokaal bedrijf zo’n warme band met onze club heeft. Veel van onze leden hebben inmiddels hun rijbewijs bij Nico gehaald”, aldus sponsorcoördinator Albert Swama van CEC.

De JO17-1 mag zich in zijn handen wrijven met Daktechniek Drenthe. Eigenaar Oebel Smit doet ook dit seizoen weer een duit in het zakje als trouwe sponsor. De JO17 zal zijn bedrijfsnaam weer vol trots op de shirtjes dragen. Het team speelt dit seizoen in de 2e klasse, wat een mooi niveau is. Albert Swama zegt hierover: ,,Ook hier weer een echte clubman die ons altijd heeft gesteund. We zijn hem dan ook dankbaar voor het vertrouwen dit seizoen.” Swama laat verder weten dat BoudsInn en Drukkerij Hummel de shirtjes hebben geleverd en bedrukt.

CEC JO17-1 samen met sponsor Oebel Smit van Daktechniek Drenthe.