Marc Timmer, nieuw bij DZOH, zet twee spelers van Gieten op het verkeerde been (foto Bennie Wolbers).
Marc Timmer, nieuw bij DZOH, zet twee spelers van Gieten op het verkeerde been (foto Bennie Wolbers).

DZOH en Weerdinge winnen ORGON Toernooi

Algemeen

BARGER OOSTERVELD - Het 7e ORGON Toernooi van vv SVBO in Barger Oosterveld gaat de boeken in met twee winnaars: DZOH en Weerdinge.

Door de enorme wolkbreuk van afgelopen vrijdag moest het programma van het toernooi volledig omgegooid worden. Op vrijdagavond konden er uiteindelijk slechts twee wedstrijden worden gespeeld en dat betekende voor het programma op zondag dat de kruisfinales en finale tussen de twee poulewinnaars geschrapt moesten worden. De nummers 1 van poule A en poule B, DZOH en Weerdinge, werden tot winnaar uitgeroepen. Na afloop reikte Rene Gerdes van ORGON de prijzen uit.

DZOH begon het toernooi vrijdagavond met een 3-0 overwinning op SVB zondag. Zondagmiddag werden daar zeges op Gieten (2-1) en Valthermond (3-0) aan toegevoegd. Achter DZOH werd SVBO zondag tweede voor Gieten en Valthermond.

In poule B won Weerdinge met 2-1 van SVBC en met 3-1 van SVBO zaterdag. Door in de laatste wedstrijd tegen Titan met 2-2 gelijk te spelen, wisten de Weerdingers beslag te leggen op de winst in Poule B.