Werk van kunstenaars van De Kievitsval.
Werk van kunstenaars van De Kievitsval.

Noaber Kunst in De Fabriek

Algemeen

EMMEN - In CBK Emmen, locatie De Fabriek, is vanaf 14 augustus de expositie ‘Noaber Kunst’ te zien. Diverse amateurkunstenaars van De Kievitsval uit Emmen tonen hun werk. 

De Kievitsval is een appartementengebouw in de wijk Emmerhout in Emmen. Bij toeval ontdekte een aantal bewoners dat zich onder hen twaalf actieve  amateurkunstenaars bevinden. Hoewel iedereen individueel werkt, ontstond daardoor toch een verbinding. En zo was de groep ‘Amateurkunstenaars van de Kievitsval’ geboren. Ze exposeren doorlopend in de hal van het appartementengebouw en treden nu met deze expositie in CBK Emmen voor het eerst gezamenlijk naar buiten.

De deelnemende kunstenaars zijn Hanny Jaspers - schilderijen, Stijntje Jonker - schilderijen, John Franssen - foto’s, Guus Kerker - schilderijen, Ina Legendal - beelden, Margreeth van Loon - schilderijen, Bea Mallon - schilderijen, Wim van Oest - schilderijen, Mariëlle Peters - schilderijen, Jan Willem van Steenpaal - schilderijen, Jacqueline Tjaberings-Erenstein - schilderijen en Dickey Verboom - schilderijen.

De tentoonstelling is te zien tot en met 11 oktober. Locatie De Fabriek van CBK Emmen is gevestigd aan de Ermerweg 88b. De openingstijden zijn van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur.