Transavia hervat binnenkort de vluchten op Kreta en Mallorca.
Transavia hervat binnenkort de vluchten op Kreta en Mallorca.

Transavia vliegt weer van Eelde naar Mallorca en Kreta

Algemeen

EELDE - Transavia vliegt vanaf 2 juli weer vanaf Groningen Airport Eelde op Mallorca en Kreta. 

Door de Corona-crisis heeft Transavia onder andere haar vluchten van en naar Groningen Airport Eelde opgeschort. Nu er versoepelingen zijn doorgevoerd, kan de vliegtuigmaatschappij haar vluchtschema voor de zomermaanden gedeeltelijk hervatten. Daaronder ook de routes tussen Groningen Airport Eelde en Palma de Mallorca en Heraklion op Kreta. Voorlopig gaat het alleen om de maanden juli en augustus. Of de periode verder uitgebreid wordt, is nog niet bekend. 

Jonas van Dorp, Route Development Manager, Groningen Airport Eelde: ,,Wij zijn verheugd over het nieuws dat wij vanaf 2 juli weer passagiers van de verschillende reisorganisaties en Transavia mogen verwelkomen op onze luchthaven. Met inachtneming van de anderhalve meter en andere hygiëne-maatregelen, kunnen passagiers straks weer veilig naar Mallorca en Kreta vertrekken.'' 

De woordvoerder van het vliegveld in Eelde heeft ook 'goede hoop' dat het vluchtschema per september verder uitbreid wordt met Las Palmas (Gran Canaria) van TUIfly. De bestemming kan geboekt worden voor de periode september 2020 tot en met oktober 2021. TUI vliegt twee maal per week naar deze zonbestemming. 

Ook Corendon heeft haar volledige aanbod vanaf Groningen Airport Eelde boekbaar gemaakt voor het zomerseizoen van 2021 (april tot en met oktober). Dit betekent dat Corendon tweemaal per week naar Antalya en Bodrum in Turkije en Heraklion op Kreta aanbiedt. 

Reisorganisatie Sunair biedt voor het zomerseizoen 2021 wederom pakketreizen aan naar Guernsey (Kanaaleilanden) vanaf Groningen Airport Eelde. Alle genoemde bestemmingen zijn vanaf heden boekbaar.